CNC Frezen Staal

Voor een optimale werking van al uw machines en voertuigen wilt u natuurlijk onderdelen van de beste kwaliteit. De zoektocht naar unieke, hoogwaardige onderdelen van staal kan meer tijd in beslag nemen dan u graag ziet. Gelukkig bieden wij voor u de uitkomst. Wij zijn dé expert op het gebied van CNC frezen van staal. Ons bedrijf staat voor vakmanschap en kwaliteit, waarbij we ernaar streven om onze klanten volledig te ontzorgen. Wilt u ook staal CNC laten frezen door ons? Vraag dan nu een offerte aan!

De voordelen van De Vries Metaal op een rijtje

  • Onze werknemers hebben jarenlange passie en ervaring
  • Wij produceren zowel enkelstuks als series
  • Uw onderdelen op maat geproduceerd
  • Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige metalen
  • Mogelijkheid tot oppervlaktebehandeling

 

Wij zijn uw partner in CNC frezen

Sinds 1984 zijn wij als professioneel metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in Hardenberg. In ons uitgebreide machinepark passen wij CNC metaalbewerking toe om verschillende metalen te verspanen en te bewerken. CNC staat voor Computer Numerical Control houdt in dat het proces van metaalbewerking volledig computergestuurd wordt uitgevoerd.

Bij ons kunt u terecht voor zowel CNC frezen als CNC draaien. Wij beschikken over een modern machinepark dat 24/7 beschikbaar is. Zo kunnen wij flexibel inspelen op alle aanvragen van onze klanten en houden we de doorlooptijden kort. Wilt u ook stalen onderdelen verspanen door middel van CNC frezen? Dan zijn wij de partner die u zoekt.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

CNC staal frezen in de praktijk

Het CNC frezen van staal begint altijd met een uitgewerkt ontwerp. Dit kan een ontwerp zijn dat u aanlevert, of een ontwerp dat onze medewerkers maken op basis van uw wensen. Zodra het ontwerp is goedgekeurd gaan onze medewerkers aan de slag. Op basis van het ontwerp wordt een programma geschreven dat door de computer wordt gelezen. Zodra dit klaar is kan het frezen beginnen.

Tijdens het frezen wordt het staal in de CNC freesmachine geplaatst. Vervolgens maakt een computergestuurde frees nauwkeurige bewerkingen aan het staal. Het volledige proces wordt door de computer aangestuurd. Deze bepaalt de draaisnelheid van de frees tot aan de positie van het stalen object.

De frees maakt roterende bewegingen en benadert het te bewerken materiaal vanuit verschillende hoeken. Dit stelt ons in staat om op een nauwkeurige manier complexe bewerkingen uit te voeren. Het CNC frezen van metaal, zoals staal, aluminium of RVS is snel en nauwkeurig, waardoor het gehele proces op een kostenefficiënte manier kan worden uitgevoerd.

Wij denken graag met u mee

Weet u nog niet precies waar u naar op zoek bent en wilt u profiteren van onze vakkennis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met u naar uw plannen en hoe wij hierbij van dienst kunnen zijn. Als professioneel bedrijf hebben we bijna 40 jaar ervaring op alle gebieden van metaalbewerking.

In deze mooie periode hebben veel klanten geholpen met hun uitdagende projecten. Door oplossingsgericht te werk te gaan zijn onze medewerkers in staat om complexe onderdelen uiterst nauwkeurig te realiseren. Uw project is bij ons in goede handen. Vraag nu een offerte aan en ontdek ons vakmanschap.

CNC staal frezen voor uw sector

Computergestuurd staal frezen is een uiterst nauwkeurig proces dat mogelijkheden biedt. CNC metaalbewerking stelt ons in staat om metalen onderdelen te produceren die zowel uniek als complex zijn. De brede inzetbaarheid van onze diensten brengt met zich mee dat onze onderdelen in veel verschillende sectoren worden toegepast.

Wij werken onder andere nauw samen met bedrijven uit de hydrauliek, landbouwmechanisatie, machinebouw en truck/trailerbouw. Daarnaast worden onderdelen afkomstig uit ons machinepark ook gebruikt binnen de medische sector. Wilt u ook staal CNC frezen, maar staat uw sector hier niet tussen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Onze kwaliteitsgarantie

Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit. Samen met ons team aan ervaren medewerkers zetten we ons elke dag in om dit waar te maken. Al onze mensen hebben passie voor het vak en zijn in het bezit van een brede opleidingsachtergrond. Als CNC frezer van staal hebben zij de kennis en ervaring voor een optimaal productieproces.

In ons machinepark werken zij met de modernste machines en de nieuwste software. Door onze processen nauwkeurig te monitoren houden we controle op het verloop en de uitkomst van elk project. Het volledige proces wordt overzien door een ervaren supervisor.

Wij werken volgens de PPAP-methode

Om onze klanten de kwaliteit te garanderen die ze van ons mogen verwachten, werken wij volgens de PPAP-methode. Deze manier van werken stelt ons in staat om volledige controle te behouden over de kwaliteit van onze producten.

PPAP staat voor Production Part Approval Process. Dit houdt in dat wij elke stap binnen het proces nauwkeurig plannen, uitvoeren en controleren. Deze methode helpt om eventuele fouten en afwijkingen tijdens het proces te vinden of te voorkomen. Zo produceren wij keer op keer nauwkeurige onderdelen die voldoen aan al uw wensen.

ISO-9001 gecertificeerd CNC metaalbewerking

Sinds 2001 zijn wij als bedrijf de trotse bezitters van het ISO-9001 certificaat. Hiermee tonen wij aan dat onze productieprocessen voldoen aan strenge, internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

De ISO-9001 certificering wordt wereldwijd erkend als de geldende autoriteit voor transparantie en betrouwbaarheid. Dankzij de inzet van onze medewerkers en de kwaliteit van onze machines kunnen wij de kwaliteit leveren waar u naar op zoek bent. Ervaar het zelf en vraag nu een offerte aan.

CNC metaalbewerking: van tekening tot eindproduct

Wij streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen in hun zoektocht naar onderdelen. De klant staat centraal binnen onze werkwijze en wij denken graag met u mee in het volledige proces. Ons team van ervaren medewerkers staat voor u klaar. Ook wanneer u nog geen concreet ontwerp heeft, kunt u bij ons terecht.

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en haalbaarheid van uw wensen. Op basis hiervan kunnen onze medewerkers een gedetailleerd ontwerp voor u uitwerken. Na goedkeuring gaan we voor u aan de slag.

 

Staal CNC laten frezen

Wilt u ook staal CNC laten frezen door een professioneel bedrijf met bijna 40 jaar ervaring op gebied van metaalbewerking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven ernaar om u volledig te ontzorgen tijdens het gehele proces. Wij denken graag met u mee en spelen flexibel in op al uw aanvragen.

Onze medewerkers hebben 24/7 de beschikking tot een modern machinepark. Met CNC frezen en CNC draaien produceren en bewerken wij hoogwaardig staal tot unieke, op maat gemaakte onderdelen. U kunt bij ons terecht voor zowel enkelstuks als series. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Scroll naar boven