Over
De Vries Metaal

Uw partner voor
CNC draaien en frezen

Of het nu gaat om het verspanen van ferro-metalen, non ferro-metalen of verschillende soorten kunststoffen, bij De Vries Metaal bent u aan het juiste adres. 

We zijn gespecialiseerd in hydraulische componenten zoals cilinderbuizen en zuigerstangen. Daarnaast fabriceren we veel onderdelen voor de truck- en trailerbouw en landbouwmachines. Ook producten voor sectoren zoals machinebouw worden bij ons geproduceerd.

Gespecialiseerd in CNC draaien

Zowel onze mensen als ons machinepark zijn gespecialiseerd in het CNC draaien. Een groot deel van ons machinepark is geautomatiseerd zodat we instaat zijn enkelstuks, maar ook grote series te produceren. Dit geldt voor zowel grote als kleine producten. 

kwaliteitsnormering

ISO 9001 gecertificeerd

De Vries Metaal is actief bezig met haar kwaliteitsmanagementsysteem. Dit doen wij met behulp van de ISO 9001-certificering. Dit is een wereldwijde norm die op Europees en landelijk niveau is overgenomen. Uitgangspunt van het kwaliteitssysteem zijn de eisen en verwachtingen van de klant. Met deze certificering laten wij zien dat wij nadenken over onze rol in onze omgeving en dat wij alle processen steeds blijven verbeteren. Het kwaliteitsmanagementsysteem van De Vries Metaal voldoet aan de toetsingscriteria volgens het ISO 9001-certificaat.

De Vries Metaal staat voor:

tools_icon

Vakmanschap

Onze mensen hebben jarenlange ervaring en passie voor het vak.

drill_icon

Flexibiliteit

Zowel voor enkelstuks als series, handmatig of geautomatiseerd.

Oplossingsgericht

Wij denken graag mee en denken in mogelijkheden.

stopwatch_icon

Korte doorlooptijden

Wij zijn flexibel en kunnen inspelen op de klantvraag.

Makkelijk & snel contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Scroll naar boven