CNC Draaien

Uw specialist in CNC Draaien.

  • 40 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Snelle levertijden

Uw product laten CNC Draaien

Als gespecialiseerde partner in hoogwaardige CNC metaalbewerking kunnen we u volledig ontzorgen en maken we voor u een compleet product. Onze vakmensen ontwerpen, produceren en verspanen uiteenlopende producten in ons zeer uitgebreide machinepark. De machines draaien vaak 's avonds en 's nachts door. Daardoor kunnen wij vlot aan iedere bestelling voldoen, of het nu om enkelstuks of een serie van duizend identieke halffabricaten gaat.

Onze CNC- draaimachines zijn volledig computergestuurd en hebben de mogelijkheid om de kop langs de X- en Z-as te bewegen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld groeven in metalen blokken of kegelvormige werkstukken te maken. Deze techniek is ideaal voor de productie van onderdelen die symmetrisch zijn langs de middenas. Gedraaide onderdelen kunnen efficiënter worden geproduceerd dan gefreesde onderdelen.

De Vries Metaal staat voor:

tools_icon

Vakmanschap

Onze mensen hebben jarenlange ervaring en passie voor het vak.

drill_icon

Flexibiliteit

Zowel voor enkelstuks als series, handmatig of geautomatiseerd.

Oplossingsgericht

Wij denken graag mee en denken in mogelijkheden.

stopwatch_icon

Korte doorlooptijden

Wij zijn flexibel en kunnen inspelen op de klantvraag.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Efficiënt en snel laten CNC Draaien

Bij het CNC draaien van metaal worden onderdelen geproduceerd door een werkstuk op een draaiende klauwplaat te monteren en materiaal te verwijderen met behulp van stationaire snijgereedschappen. Deze techniek is ideaal voor de productie van onderdelen die symmetrisch zijn langs de middenas. Gedraaide onderdelen kunnen doorgaans sneller en kostenefficiënter worden geproduceerd dan wanneer deze handmatig worden gedraaid.

U kunt ook freesbewerkingen laten verrichten op onze draaibanken. Het materiaal staat dan stil en met speciaal aangedreven gereedschap kunnen we deze bewerkingen uitvoeren. Hierdoor worden complexere producten met hoge nauwkeurigheid gefabriceerd. Ook dit resulteert in kortere doorlooptijden en lagere kosten.

Maatwerk is de standaard

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Wij verwerken verschillende soorten metaal, zoals CNC draaien aluminium, CNC draaien staal en CNC draaien RVS op maat. Samen met u kiezen we de juiste materialen en bepalen we de meest effectieve productietechnieken. Met als resultaat: een volledig op maat gemaakt product, volledig conform uw wensen.

Uw maatwerk onderdelen worden op maat geproduceerd volgens strenge productienormen. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen en processen aan de benodigde eisen voldoen.

  • Er zijn verschillende oppervlaktebehandelingen beschikbaar om de kwaliteit van uw onderdelen naar een hoger niveau te tillen.
  • Elk op maat gemaakt onderdeel wordt volgens onze richtlijnen op locatie gecontroleerd.
  • Op aanvraag zijn inspectierapporten en andere kwaliteitsdocumenten beschikbaar om de hoogste kwaliteit te verzekeren.

Kwaliteitscontrole

Kwaliteit en precisie staan bij ons centraal. Met geavanceerde machines en hoge kwaliteit materialen zoals aluminium, staal, en RVS garanderen we topkwaliteit voor elk onderdeel dat ons pand verlaat. Ons ervaren team zorgt met vakmanschap en aandacht voor detail dat de kwaliteit onbetwistbaar is.

We zijn trots op onze ISO 9001-certificering, wat onze toewijding aan uitmuntende kwaliteitsstandaarden bevestigt. Door regelmatige steekproeven verzekeren we de consistentie van onze productkwaliteit, waardoor we vol vertrouwen achter elk geleverd onderdeel staan.

Vanaf het moment dat we uw specificaties ontvangen, tot de finale productie, staat precisie voorop. Onze ervaren programmeurs en operators werken met de meest efficiënte technieken en volgens strikte kwaliteitsregels om te verzekeren dat uw product exact voldoet aan uw eisen. Kwaliteitsborging is continu; met periodieke metingen en een toegewijde supervisor op de werkvloer die de kwaliteit bewaakt.

De PPAP-methode

Binnen het proces van CNC draaien volgen wij de PPAP (Production Part Approval Process) methode om alle stappen die genomen moeten worden te definiëren. Binnen dit proces worden eventuele risico's geïdentificeerd en worden deze beheerst. Deze stappen leiden samen tot een product dat voldoet aan de eisen van onze klanten.

Dankzij deze methode kunnen fouten en afwijkingen binnen het proces vroegtijdig worden gevonden en worden opgelost met corrigerende maatregelen. We vertellen u desgewenst graag meer over deze methode.

De Vries Metaal: uw CNC Draaibedrijf

Bent u op zoek naar een expert in draaien met CNC machines? Graag bouwen we een langdurige samenwerking met u op. Als klant spreekt u direct met degene die het project begeleidt, zodat er korte lijnen zijn. Uiteraard leveren wij enkel de hoogste kwaliteit en leveren wij onderdelen die direct gebruiksklaar zijn voor uw toepassing. Ontdek de voordelen van CNC draaien.

Wilt u meer weten over metaalbewerking in Hardenberg voor uw project? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Scroll naar boven