CNC Frezen RVS

Bent u op zoek naar een of meerdere op maat gemaakte onderdelen van roestvast staal (RVS)? Dan kunnen wij u hierbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kleine tot middelgrote onderdelen door middel van CNC frezen van RVS. U vindt bij ons hoogwaardige kwaliteit binnen geringe tijd. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte aan en ervaar zelf de precisie van CNC frezen.

Vakkundig metaal verspanen met oog voor detail

Wij zijn sinds 1984 gespecialiseerd in verschillende vormen van metaalbewerking. Door gebruik te maken van de modernste technieken, zoals CNC metaal frezen, verspanen wij verschillende metalen tot hoogwaardige onderdelen.

In ons machinepark bewerken we o.a. staal, ijzer, aluminium en natuurlijk RVS. Ons team van ervaren medewerkers staat voor u klaar. Wij streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen en de kwaliteit te leveren die ze van ons verwachten. Om dit te bereiken maken wij gebruik van computergestuurde freestechnieken, kortweg CNC frezen.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

CNC metaalbewerking: nauwkeurig en efficiënt

De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit houdt in dat een bewerkingsproces zoals frezen volledig wordt aangestuurd door een computer. Met CNC metaalbewerking kunnen wij binnen relatief korte tijd complexe bewerkingen uitvoeren.

Onze computergestuurde freesmachine is niet alleen sneller dan een mens, hij is ook nog vele malen nauwkeuriger. Dit stelt ons in staat om unieke onderdelen te produceren, zowel als enkelstuks als in middelgrote tot grote series.

De computer wordt door een van onze medewerkers geprogrammeerd. Vervolgens voert de freesmachine op basis van dit programma keer op keer dezelfde handelingen uit voor een uiterst precies en identiek resultaat. Van simpele ontwerpen tot complexe bewerkingen, met CNC metaalbewerking bent u verzekerd van resultaat.

Uw RVS CNC laten frezen

Uw zoektocht naar een nieuw of vervangend RVS onderdeel begint en eindigt bij ons. Wij denken graag met u mee en werken oplossingsgericht met als doel het ontzorgen van onze klanten.

Wij kunnen uw gewenste RVS onderdelen volledig op maat maken met CNC frezen. Dit is een verspanende techniek waarbij laagjes materiaal beetje bij beetje verwijderd worden om zo tot een gewenste vorm of dikte te komen.

Dankzij een zeer nauwkeurige en efficiënte bewerking door onze machine, bent u gegarandeerd van een onderdeel dat optimaal functioneert. Wilt u meer weten over het proces van CNC RVS frezen? Of heeft u andere vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Hoe verloopt RVS CNC laten frezen?

Computer Numerical Controlled RVS frezen is een prachtig proces waarbij RVS zeer nauwkeurig in korte tijd door onze computergestuurde machine wordt verspaand. Dit proces begint altijd met een ontwerp dat door onze klant wordt aangeleverd.

Heeft u nog geen concreet ontwerp voor uw gewenste onderdeel? Dan is dit geen enkel probleem. In goed overleg maakt een van onze deskundige medewerkers een compleet ontwerp dat aan alle eisen voldoet. Wanneer u dit ontwerp heeft goedgekeurd, wordt aan de hand van het ontwerp een programma geschreven. De CNC freesmachine leest dit programma en voert vervolgens de bewerkingen zorgvuldig uit. De computer kiest het juiste gereedschap voor iedere behandeling en bepaalt het volledige proces van positionering en draaisnelheid van de frees tot aan de plaatsing van het RVS.

Naast RVS CNC frezen wij ook aluminium en staal tot hoogwaardige eindproducten. Terwijl de machine de bewerkingen uitvoert, houdt een ervaren supervisor iedere stap nauwlettend in de gaten. Zo garanderen wij het beste resultaat.

 

Toepassingen en sectoren

Met zowel CNC RVS frezen als CNC draaien kunnen zeer complexe handelingen op een nauwkeurige manier uitgevoerd en herhaald worden. Het resultaat is prachtige op maat gemaakte machineonderdelen van RVS. Deze kostenefficiënte en precieze manier van RVS verspanen is breed inzetbaar voor verschillende sectoren.

U vindt onze RVS onderdelen terug in onder andere landbouwmechanisatie, hydrauliek, truck- en trailerbouw en algemene machinebouw. Dit is slechts een kleine greep uit de verschillende sectoren waarmee wij samenwerken. Staat uw sector hier tussen, maar wilt u toch gebruik maken van onze diensten? Vraag dan een offerte aan. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Naast productie bieden wij ook oppervlaktebehandeling van al uw gefreesde onderdelen aan, voor een optimaal resultaat.

Onze kwaliteitsgarantie

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1984, staat bij ons elke dag de klant centraal. Om de kwaliteit te leveren die u van ons mag verwachten is ons machinepark voorzien van de modernste apparatuur die draait op de meest complete software. Door onze frees- en draaimachines 24/7 beschikbaar te houden, kunnen wij flexibel en snel inspelen op de verzoeken van onze klanten.

We houden graag de lijntjes kort en bepalen levertijden altijd in overleg met de klant. Daarnaast wordt het volledige productieproces met u gecommuniceerd, zodat u volledig op de hoogte blijft van de voortgang. Bij ons kunt u terecht voor de productie van hoogwaardige RVS onderdelen en halffabricaten. Ook voor advies staan onze medewerkers voor u klaar. Zij kunnen u precies adviseren over het bewerkingsproces en de verschillende materialen waarmee wij werken.

 

CNC frezen bij De Vries Metaal

Wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Daarom hebben wij ons volledige productieproces geoptimaliseerd volgens de PPAP-Methode. De afkorting PPAP staat voor Production Part Approval Process. Deze methode is ontworpen om tijdens het productieproces eventuele risico’s vroegtijdig op te sporen. Iedere stap of bewerking van het proces wordt zorgvuldig gepland en gecontroleerd door een ervaren medewerker.

Dankzij deze methode kunnen eventuele fouten of afwijkingen al in een vroeg stadium worden opgelost. Zo leveren wij iedere keer de beste kwaliteit RVS onderdelen. Sinds 2001 is ons bedrijf in het bezit van het ISO-9001 certificaat. Dit certificaat is dé wereldwijd erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Ons team van professionals werkt iedere dag volgens de hoogste kwaliteitseisen om aan deze norm te voldoen.

Ervaar ook de kwaliteit van RVS CNC laten frezen

Wilt u voor uw bedrijf ook de beste kwaliteit RVS onderdelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van CNC RVS frezen produceren wij hoogwaardige onderdelen voor al uw toepassingen en machines. Dus bent u op zoek naar dat ene passende onderdeel? Vraag dan nu een offerte aan. Wij verzorgen het gehele productieproces om u als klant volledig te ontzorgen. Profiteer van de kwaliteit van CNC metaalbewerking en laat uw RVS onderdelen produceren door ons.

Scroll naar boven