Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een CNC draaier / programmeur

CNC Draaier / programmeur

CNC DRAAIER / PROGRAMMEUR m/v (fulltime of in overleg)

Wat ga je doen?

Als CNC draaier / programmeur ben jij het talent of de professional op het gebied van techniek. Met jouw talent en / of ervaring ga jij gebruik maken van de CNC draaimachines soms met aangedreven gereedschappen en voor een groot deel voorzien van automatische belading door robots. Als CNC draaier / programmeur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig programmeren, instellen en (laten) produceren. Uiteraard is er ruimte voor eigen inbreng om de processen te optimaliseren. 

 

Over De Vries Metaal

De Vries Metaal bestaat al bijna 40 jaar en is gespecialiseerd in de productie (CNC draaien en CNC frezen) en toelevering van componenten en cilinders voor de vrachtwagen-, trailer- en agrarische industrie en ook componenten voor medische toepassingen en machinebouw.  

De Vries Metaal is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep van 16 technisch georiënteerde bedrijven gevestigd in het midden, oosten en noorden van Nederland. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een nuchtere cultuur en een streven naar efficiënte werkprocessen. Kijk voor meer informatie verder op deze website.

 

Wie ben jij: 

  • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding en hebt affiniteit met machines en techniek
  • Je hebt ervaring als CNC draaier en je beheerst tekeninglezen en het werken met meetmiddelen
  • Je werkt zelfstandig en beschikt over goede communicatievaardigheden. Verder werk je nauwkeurig en lever je kwalitatief goed werk af
  • Kennis om te werken volgens automotive gerelateerde processen is een pre
  • Heb je ervaring in het werken met Okuma CNC besturing en programmering en/of het werken met Kawasaki robots? Dan heb je zeker een streepje voor! 

 

Wat bieden wij?

Volop uitdaging en afwisseling binnen een enthousiast team waar we gezamenlijk bouwen aan de toekomst van De Vries Metaal. 

Vanzelfsprekend hierbij zijn goede arbeidsvoorwaarden, een 38-urige werkweek of uren in overleg, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een salaris volgens cao Metaalbewerkingsbedrijf.  

 

Reageren of meer weten?

Mail jouw (korte) motivatie en cv naar [email protected]
Voor vragen kun je contact opnemen met Roelof Soeten (telefoonnummer: 06 57407667) 

 

Spreekt deze functie je aan? 

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met:

Roelof Soeten Tel. 06 5740 7667

Mail jouw (korte) motivatie en cv naar [email protected] 

Makkelijk & snel contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Scroll naar boven