CNC Frezen

CNC frezen: snel en effectief

Bij CNC frezen worden freeswerkzaamheden aangestuurd door een computer in plaats van met de hand. Voorafgaand aan de uitvoering van bewerkingen op materialen en halffabricaten, zoals metaal, wordt hier een programma voor geschreven. De CNC freesmachine leest deze bewerkingen vanuit het programma en zorgt ervoor dat deze nauwkeurig worden uitgevoerd.

Tijdens het frezen wordt materiaal verwijderd met een frees, die roterende bewegingen maakt. De computer bepaalt de draai- en freessnelheid, het juiste gereedschap en de positie van het product ten opzichte van de frees. Het is zo zelfs mogelijk om complexe producten met meerdere bewerkingen in één stap te bewerken.

Ook voor uw CNC freeswerkzaamheden

Ook voor CNC frezen is De Vries Metaal uw geschikte partner. Wij beschikken over een goed machinepark voor het uitvoeren van de meest voorkomende freesbewerkingen. Voor CNC frezen van grote series en complexe producten werken we samen met vaste partners. 

De Vries Metaal draagt zorg voor het gehele proces.  Daarmee borgen we de kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit.

Ook voor vervolgbewerkingen kunt u bij ons terecht, zoals een oppervlaktebehandeling als galvaniseren. Deze nabewerkingen besteden we uit aan onze vaste partners. Uiteraard coördineren wij dit proces volledig, waardoor u wordt ontzorgd.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

De PPAP-methode

Ook werken wij tijdens het CNC frezen volgens de PPAP-methode (Production Part Approval Process). Deze methode helpt eventuele fouten en afwijkingen binnen het proces te vinden of te voorkomen. De stappen binnen deze methode worden gepland en uitgevoerd, wat resulteert in een product dat voldoet aan al jouw eisen.

CNC Frezen uitbesteden aan De Vries Metaal

De Vries Metaal is een metaalbewerkingsbedrijf in hardenberg en beschikt over de juiste machines, kennis én kunde om u als klant volledig te kunnen ontzorgen. De onderdelen die wij leveren zijn gebruiksklaar zodat de productie weer volop kan draaien. Bij vragen over het proces of bij vragen over het verloop van het proces staan we u graag te woord.

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen over CNC metaal frezen? Of wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op met een van onze ervaren medewerkers, we staan u graag te woord.

Scroll naar boven