CNC Frezen Aluminium

Voor de productie of reparatie van technisch complexe machines is het van belang dat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige onderdelen. Bent u op zoek naar unieke, op maat gemaakte aluminium onderdelen? Dan kunnen wij hierbij helpen. Wij zijn dé specialist op het gebied van CNC frezen van aluminium. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan snel een offerte aan.

Uw partner in CNC frezen en draaien

Sinds 1984 hebben wij ons volledig gespecialiseerd in metaalbewerking. Bij ons kunt u terecht voor de productie van hoogwaardige metalen onderdelen gemaakt van staal, ijzer, RVS en natuurlijk; aluminium. Onze vakkundige medewerkers werken dagelijks met de modernste machines en software voor de productie van hoogwaardige producten.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Dagelijks streven wij ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen tijdens hun zoektocht naar kwalitatieve onderdelen en halffabricaten. Voor het bewerken van aluminium maken wij onder andere gebruik van verschillende technieken, zoals frezen en draaien. Deze zijn volledig geautomatiseerd, voor een optimaal productieproces.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Nauwkeurig aluminium frezen met CNC

Aluminium is een prachtig metaal dat veel gebruikt wordt in een breed scala aan toepassingen. Dit materiaal leent zich uitzonderlijk goed voor freeswerk. Wij werken dan ook veel met dit veelzijdige materiaal. Om het beste resultaat te boeken kiezen wij ervoor om aluminium CNC te frezen. Computer Numerical Control, kortweg CNC, houdt in dat een bewerkingsproces volledig uitgevoerd wordt door een computergestuurde machine.

Het grootste voordeel van CNC aluminium frezen is dat een computergestuurde freesmachine vele malen nauwkeuriger en sneller is dan een mens. Ook wanneer u meerdere onderdelen wilt, kan een CNC frezer een serie identieke onderdelen binnen korte tijd produceren. Onze machines draaien 24/7, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op al uw wensen. Vraag nu een offerte aan en ontdek de vele mogelijkheden van CNC frezen.

De toepassing van CNC freeswerk

Door gebruik te maken van computergestuurd frezen voor het verspanen van aluminium, kunnen wij complexe en unieke onderdelen voor al uw machines en toepassingen produceren. Onze onderdelen vindt u dan ook terug in een breed scala aan sectoren. Denk hierbij aan de hydrauliek industrie, truck- en trailerbouw, landbouwmechanisatie en algemene machinebouw. Dit is slechts een greep uit de verschillende sectoren waarmee wij samenwerken. Staat uw sector of dienst hier niet tussen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee in een passende oplossing.

Wist u dat u naast het vervaardigen van aluminium onderdelen bij ons ook terecht kunt voor oppervlaktebehandeling? In samenwerking met onze partners overzien wij het gehele proces. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Dus ook voor oppervlaktebehandeling van uw aluminium onderdelen en halffabricaten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij denken mee en denken in mogelijkheden

Elke dag zetten wij in voor vakmanschap en kwaliteit. Wij streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen. Wij verzorgen het complete proces van CNC metaalbewerking. Dit doen wij in goed overleg met onze klanten, zodat zij volledig op de hoogte zijn van de voortgang. Wanneer u een of meerdere specifieke aluminium onderdelen nodig heeft, dan begint dit proces met een ontwerp. Beschikt u niet over een eigen ontwerp? Dat is geen enkel probleem, dit kunnen wij voor u maken. Afhankelijk van uw wensen en de doeleinden van het onderdeel, maken onze deskundige medewerkers een compleet ontwerp. Wanneer het ontwerp is goedgekeurd wordt dit geprogrammeerd in de computer. Vervolgens doet de machine zijn werk.

 

Het proces van CNC aluminium frezen

Tijdens het proces van CNC aluminium frezen, wordt een blok aluminium in de freesmachine geplaatst. Waar bij CNC draaien het basismateriaal zelf beweegt, is dit bij frezen niet het geval. Tijdens het proces van frezen beweegt een roterende frees zich rondom het blok aluminium om laagjes materiaal te verwijderen. Op basis van het eindontwerp wordt door een van onze medewerkers een programma geschreven. Aan de hand van dit programma gaat de machine aan de slag. De computer bepaalt volledig de positie van het aluminium, het gereedschap en de juiste frees- en draaisnelheid. Op deze manier kan het aluminium zeer nauwkeurig en complex bewerkt worden tot een uniek eindproduct. Het gehele proces wordt overzien door een ervaren medewerker die iedere bewerking nauwlettend in de gaten houdt en controleert. Zo garanderen wij de beste kwaliteit.

Onze kwaliteitsgarantie

Naast flexibiliteit en vakmanschap garanderen wij hoogwaardige aluminium producten van uitzonderlijke kwaliteit. Onze medewerkers bezitten de juiste kennis en ervaring die nodig is voor het vervaardigen van complexe onderdelen. Dagelijks werken wij volgens de PPAP-methode. Zo behalen we keer op keer de beste kwaliteit. Iets wat bevestigd wordt door ons ISO-9001 certificaat.

ISO-9001 certificering

Sinds 2001 mogen wij ons als bedrijf trotse bezitters van het ISO-9001 certificaat noemen. Dit internationaal erkende certificaat wordt wereldwijd beschouwd als de norm op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen. Dankzij ons vakmanschap en professionele manier van werken kunnen wij klanten aantonen dat wij een vakkundig bedrijf zijn. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit.

PPAP-methode

Iedere dag werken onze medewerkers volgens de PPAP (Production Part Approval Process). Dit houdt in dat het volledige proces van CNC aluminium frezen overzien wordt door een ervaren supervisor. Deze plant en analyseert alle stappen die genomen worden tijdens het bewerkingsproces. Dankzij deze methode kunnen eventuele fouten en afwijkingen vroegtijdig worden gevonden en opgelost. Zo zorgen we ervoor dat het eindproduct voldoet aan de eisen van onze klanten.

Hoogwaardige metalen bewerken met CNC frezen

Als professioneel metaalbewerkingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in een breed scala aan bewerkingstechnieken. Daarnaast werken we met meerdere metaalsoorten. Naast CNC aluminium frezen kunt u bij ons ook terecht voor het CNC frezen van staal en RVS. Iedere metaalsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en wordt op een andere manier bewerkt en toegepast. Onze medewerkers weten precies hoe ze met deze metalen moeten werken, om het beste resultaat te bereiken. Voor al uw CNC metaal frezen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Bent u op zoek naar dat ene specifieke aluminium onderdeel voor uw machine en wilt u deze op maat laten maken? Wij produceren we hoogwaardige onderdelen door middel van CNC aluminium frezen en CNC draaien. Wij werken resultaatgericht met oog voor detail. Ons machinepark draait 24/7, waardoor we snel en flexibel kunnen inspelen op al uw aanvragen. Vraag nu een offerte aan en ervaar de kwaliteit van computergestuurde metaalbewerking.

Scroll naar boven