CNC Frezen Metaal

Heeft u snel op maat gemaakte metalen onderdelen voor uw machine nodig? Kies dan voor de kwaliteit van CNC metaal frezen. Wij passen deze verspaningstechniek toe om verschillende hoogwaardige metalen te vormen tot eindproducten. Bij ons staat de klant centraal. Wij staan voor de kwaliteit van onze producten en het ontzorgen van onze klanten. Ervaar zelf het vakmanschap van CNC frezen. Vraag dan nu een offerte aan.

Wij staan voor vakmanschap en flexibiliteit

Sinds 1984 zijn wij gespecialiseerd in verschillende vormen van metaalbewerking. In ons machinepark in Hardenberg vervaardigen we kleine tot middelgrote onderdelen. Onze medewerkers zijn vakkundig en werken met oog voor detail. Samen werken wij dagelijks met een gezamenlijk doel: onze klanten volledig ontzorgen in hun zoektocht naar kwalitatieve onderdelen.

Wij staan voor vakmanschap en flexibiliteit. Door nauw met onze klanten samen te werken en actief met ze mee te denken, leveren we keer op keer de kwaliteit die ze van ons verwachten. Onze CNC freesmachines zijn 24/7 beschikbaar, waardoor we snel en flexibel op aanvragen kunnen inspelen. Levertijden overleggen we altijd met onze klant. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte aan.

 

Hoogwaardige metalen bewerken tot unieke onderdelen

Wij streven dagelijks naar vakmanschap en kwaliteit. Al onze medewerkers hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van metaalbewerking. In ons machinepark in Hardenberg werken ze met hoogwaardige metalen.

U kunt bij ons terecht voor het verspanen van onder andere aluminium, staal en RVS. Wij passen CNC frezen en CNC draaien toe om deze metalen te bewerken tot kwalitatieve eindproducten die u nergens anders vindt. Afhankelijk van uw wensen produceren wij zowel enkelstuks als series. Bij ons vindt u de kwaliteit die u zoekt.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

CNC metaal frezen: nauwkeurig en efficiënt

De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. CNC frezen houdt in dat het freeswerk volledig wordt aangestuurd door een computer. Een van onze medewerkers schrijft op basis van een gedetailleerd ontwerp een uitgebreid computerprogramma. Dit kan een volledig ontwerp zijn dat door de klant wordt aangeleverd of een ontwerp dat wij maken op basis van uw wensen. De computergestuurde freesmachine leest vervolgens het geschreven programma en voert de gewenste bewerkingen uit.

Een kleine roterende frees verspaant een gekozen metaal en bewerkt deze van alle kanten. Elke bewerking wordt uiterst nauwkeurig uitgevoerd. De computer bepaalt de draai- en freessnelheid, het juiste gereedschap en de positie van het product ten opzichte van de frees. Zo produceren wij unieke onderdelen volledig op maat.

CNC frezen voor uw sector

Computergestuurd metaal bewerken biedt vele mogelijkheden. Door middel van CNC frezen kunnen we unieke onderdelen produceren. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1984 hebben we unieke en bijzondere onderdelen geproduceerd voor uiteenlopende toepassingen.

U vindt onze producten dan ook terug in verschillende sectoren. Zo werken wij nauw samen met bedrijven uit de hydrauliek en machinebouw, maar ook produceren wij hoogwaardige onderdelen voor de landbouwsector en de truck- en trailerbouw. U verwacht het misschien niet direct, maar CNC frezen biedt ook uitkomsten voor de medische sector. Wij werken flexibel en oplossingsgericht. Hierdoor kunnen wij voor uiteenlopende sectoren complexe vraagstukken oplossen. Wat kunnen we voor uw sector betekenen?

Onze kwaliteitsgarantie

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar de beste kwaliteit onderdelen voor al uw toepassingen. Bij ons vindt u precies de kwaliteit die u zoekt. In ons geavanceerde machinepark werken vakmensen die gedreven worden door hun passie voor metaalbewerking. Zij werken dagelijks met hoogwaardige metalen en de modernste technieken.

Wij hebben de productieprocessen volledig geoptimaliseerd om het vakmanschap te leveren dat u zoekt. Ontdek zelf de kwaliteit van CNC metaalbewerking en vraag nu een offerte aan. Wij doen de rest.

PPAP-methode

Wanneer u ervoor kiest om door ons metaal CNC te laten frezen, dan kunnen wij dit doen volgens de PPAP-methode. De afkorting van deze werkwijze staat voor Production Part Approval Process en houdt in dat we elke stap van het productieproces nauwkeurig plannen, uitvoeren en controleren. Deze methode helpt ons om eventuele afwijkingen binnen het proces vroegtijdig op te sporen.

Tijdens het frezen houdt een ervaren supervisor het proces nauwlettend in de gaten. Zo behouden we volledige controle over de kwaliteit van het eindresultaat. Ervaar zelf de nauwkeurigheid van de PPAP-methode en laat uw metalen onderdelen produceren door ons.

 

ISO-9001 certificering

Sinds 2001 zijn wij als bedrijf de trotse bezitters van het ISO-9001 certificaat. Dit certificaat wordt wereldwijd gezien als de maatstaf voor kwaliteitsmanagement. Met dit certificaat tonen we aan dat we onze productieprocessen volledig hebben geoptimaliseerd. Het leveren van kwaliteit is voor ons de hoogste prioriteit. Door ons proces zorgvuldig uit te plannen en te controleren houden we een volledig overzicht over het eindresultaat. Met een ISO-9001 certificaat weet u zeker dat uw project in goede handen is. Wij zorgen ervoor dat u de kwaliteit krijgt die u zoekt.

Waarom kiezen voor CNC metaal frezen door De Vries Metaal?

Computergestuurd frezen biedt vele voordelen. CNC frezen van metaal stelt ons in staat om complexe ontwerpen nauwkeurig te realiseren. Onze medewerkers schrijven een uitgebreid programma op basis van een ontwerp. Vervolgens stuurt de computer de freesmachine aan, waarbij elke handeling uiterst precies is. Dit stelt ons in staat om niet alleen kleine aantallen, maar ook grote series op exact dezelfde manier te produceren.

Daarnaast is CNC frezen een kostenefficiënte manier van metaal verspanen. Een computer werkt immers sneller, efficiënter en nauwkeuriger, waardoor we korte doorlooptijden hanteren. Zo kunnen wij flexibel inspelen op alle aanvragen van onze klanten. CNC metaal laten frezen biedt uitkomst voor al uw complexe vraagstukken.

 

De Vries Metaal. Uw partner in CNC frezen

Bent u op zoek naar een vakkundige metaal CNC frezer voor de productie van hoogwaardige metalen onderdelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en passie voor metaalbewerken. In ons geavanceerde machinepark verspanen zij hoogwaardige metalen volledig naar uw wensen. Wij produceren zowel enkelstuks als series en denken graag met u mee. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ervaar zelf de unieke kwaliteit van CNC metaal frezen.

Scroll naar boven