CNC draaien en frezen in Zwolle

Een uniek en passend onderdeel vinden voor uw machines kan een hele uitdaging zijn. Bent u op zoek naar een professioneel metaalbewerker in Zwolle en omgeving? Wij zijn sinds 1984 dé partner voor al uw op maat gemaakte machineonderdelen. Als specialistisch metaalbewerkingsbedrijf in CNC draaien en frezen in Zwolle produceren wij hoogwaardige metalen onderdelen voor een breed scala aan toepassingen. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Uw partner voor CNC metaalbewerking in Zwolle

Wij streven elke dag naar kwaliteit. Ons machinepark in Hardenberg is voorzien van de modernste apparatuur voor CNC metaalbewerking. Ons team van gespecialiseerde medewerkers heeft jarenlange ervaring op het gebied van CNC draaien en frezen. Wij bewerken verschillende metalen, zoals staal, aluminium en RVS.

Doordat onze machines 24/7 beschikbaar zijn kunnen wij flexibel inspelen op aanvragen van klanten. Levertijden worden altijd in overleg bepaald met onze klant. Zo garanderen wij de beste service, waarbij u als klant centraal staat. Dus heeft u een CNC bedrijf in Zwolle nodig die met u meedenkt? Neem dan snel contact met ons op.

 

CNC: kostenbesparend en efficiënt

Wanneer u op maat gemaakte onderdelen voor uw machines of halffabricaten nodig hebt, gaat u natuurlijk voor kwaliteit. Een hoogwaardig metalen onderdeel moet perfect zijn. Heeft u meerdere onderdelen nodig? Dan moeten deze identiek zijn aan elkaar. Om dit te garanderen heeft u een metaalbewerker nodig die gaat voor precisie. Wij verspanen metaal door middel van CNC draaien en frezen.

De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit houdt in dat wij metaalbewerking volledig computergestuurd uitvoeren. Een computer is altijd nauwkeuriger, sneller en effectiever dan een mens. Zo behalen wij keer op keer exacte resultaten van hoogwaardige kwaliteit. Het volledige proces wordt overzien door onze vakkundige medewerkers. Zij werken met de modernste machines en nieuwste software. Dankzij hun grondige kennis van metaalbewerking, produceren wij keer op keer hoogwaardige eindproducten.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Wat is CNC draaien?

Het produceren van hoogwaardige, unieke onderdelen is een intensief proces. Wanneer u voor uw machines een op maat gemaakt onderdeel nodig heeft, kunnen wij dit voor u produceren door middel van CNC draaien.

Tijdens dit proces wordt een materiaal naar voorkeur, bijvoorbeeld staal, aluminium of RVS, door een CNC draaier in een draaibank geplaatst. Vervolgens roteert het basismateriaal in hoge snelheid om zijn eigen as. Een computergestuurde vijl of beitel slijpt vervolgens zeer nauwkeurig materiaal weg tot een gewenste vorm wordt bereikt.

Het draaien van het materiaal zorgt ervoor dat de machine alleen over de X- en Y-as hoeft te bewegen. Zo kunnen wij binnen een korte tijd op een efficiënte wijze metaal verspanen tot een eindproduct.

CNC frezen voor u in Zwolle

Naast computergestuurd metaal draaien, produceren wij ook onderdelen en halffabricaten met CNC frezen. Vanuit ons metaalbedrijf in het prachtige Hardenberg, zijn wij uw specialist voor al uw freeswerk in Zwolle en omgeving.

CNC frezen is een verspanende techniek, waarbij een metaal wordt bewerkt door een computergestuurde frees. Voor dit proces plaatsen wij een basismetaal, zoals ijzer, staal of RVS, in de freesmachine. Vervolgens beweegt een roterende frees zich rondom het metaal om dit beetje bij beetje te bewerken.

De computer bepaalt uiterst precies de positie en de draaisnelheid van de frees. Op deze manier worden zeer complexe bewerkingen moeiteloos uitgevoerd. Computergestuurd frezen garandeert een nauwkeurig resultaat van hoogwaardige kwaliteit.

De vele mogelijkheden van CNC metaalbewerking

Het toepassen van computergestuurde technieken tijdens metaalbewerking heeft een aantal grote voordelen. Zowel voor onze medewerkers, als voor u als klant. Waar handmatig metaal verspanen een tijdrovende en intensieve klus is, kan een computer op hoog tempo uiterst nauwkeurig onderdelen produceren.

Daarnaast voert een computergestuurde machine keer op keer dezelfde handelingen uit voor identieke resultaten. Dus niet alleen is CNC metaalbewerking tijdbesparend, het is ook nog eens kostenefficiënt! Ons machinepark is voorzien van de modernste apparatuur. Doordat onze machines dag en nacht beschikbaar zijn, profiteert u van korte doorlooptijden.

 

Het juiste product voor de juiste sector bij u in Zwolle

De brede inzetbaarheid van CNC draaien en frezen heeft ervoor gezorgd dat onze onderdelen in veel verschillende sectoren worden toegepast. Zo vindt u onze hoogwaardige onderdelen en halffabricaten terug in de hydrauliek sector, maar ook in de agrarische sector, truck- en trailerbouw, machinebouw en zelfs in verschillende medische toepassingen.

Hoewel deze sectoren van elkaar verschillen hebben ze een duidelijke overeenkomst, namelijk de noodzaak van kwalitatieve onderdelen. Die kwaliteit vinden ze bij ons in Hardenberg. Wilt u onze volgende tevreden partner in de regio Zwolle, waaronder Almelo en Hengelo, worden? Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

Onze kwaliteitsgarantie

Bij ons staan vakmanschap en kwaliteit voorop. Ons doel is om u als klant volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces. Wij denken graag met u mee en werken oplossingsgericht.

Wanneer u een specifiek of uniek onderdeel nodig heeft voor machines, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van uw eigen ontwerp of een ontwerp van een van onze medewerkers, gaan onze machines aan de slag. Terwijl onze draaibanken en freesmachines op volle toeren draaien, wordt iedere stap van het productieproces overzien door onze medewerkers.

Doordat wij volgens de PPAP-methode werken (Production Part Approval Process), kunnen eventuele fouten binnen het proces vroegtijdig voorkomen worden. Zo garanderen wij keer op keer producten van de hoogste kwaliteit. Kwaliteit die al sinds 2001 bevestigd wordt door onze ISO 9001-certificering.

Ervaar zelf het gemak van CNC metaalbewerking in Zwolle

Wilt u voor uw bedrijf in Zwolle ook de kwaliteit en het vakmanschap van onze CNC specialisten ervaren? Vraag dan direct een offerte aan! Op basis van uw wensen en doeleinden produceren wij precies de onderdelen die u nodig hebt voor binnen uw sector.

Wilt u meer weten over het proces van CNC metaalbewerking in Zwolle of heel Overijssel? Of weet u niet zeker of uw sector aansluit bij onze diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij denken graag in mogelijkheden en oplossingsgericht. Geniet ook van de kwaliteit van CNC draaien en frezen.

Scroll naar boven