CNC draaien en frezen in Overijssel

Bent u voor uw bedrijf in Overijssel op zoek naar unieke machineonderdelen van hoogwaardige kwaliteit? De productie en reparatie van technisch complexe machines vraagt vaak om unieke onderdelen die lastig te verkrijgen zijn of helemaal nog niet bestaan. Wat u nodig hebt is een vakkundig bedrijf op het gebied van CNC draaien en frezen in Overijssel. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de productie van hoogwaardige metalen onderdelen maken we gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van CNC metaalbewerking. Ervaar zelf de kwaliteit van CNC draaien en frezen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn uw specialist voor CNC metaalbewerking in Overijssel

Ons bedrijf in het mooie Hardenberg is al sinds 1984 gespecialiseerd in metaalbewerking. In ons machinepark verspanen wij verschillende metalen tot unieke onderdelen voor verschillende toepassingen. Bij ons kunt u terecht voor metaalbewerking door middel van CNC draaien en CNC frezen, maar wat houdt dit precies in?

De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit houdt in dat bewerkingen geprogrammeerd en computergestuurd worden uitgevoerd. Dit stelt ons in staat om nauwkeurige bewerkingen uit te voeren en complexe onderdelen te produceren. Wij produceren zowel enkelstuks als middelgrote tot grote series. Ons machinepark is 24/7 beschikbaar, waardoor wij flexibel en snel kunnen inspelen op aanvragen van onze klanten.

 

Unieke onderdelen van hoogwaardige kwaliteit

Computergestuurd metaalbewerken stelt ons als bedrijf in staat om uiterst nauwkeurige bewerkingen uit te voeren. In ons machinepark verspanen wij verschillende metalen van hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor onderdelen van staal, ijzer, RVS en aluminium.

Wij werken altijd vanuit een gedetailleerd ontwerp. Dit kan een ontwerp zijn dat door u wordt aangeleverd of een ontwerp dat door een van onze medewerkers voor u wordt gemaakt. Aan de hand van dit ontwerp wordt een programma geschreven voor de computer. CNC metaalbewerking biedt de mogelijkheid om zeer complexe ontwerpen binnen korte tijd nauwkeurig uit te voeren. Wij zijn uw partner in CNC metaalbewerking in Overijssel. Vraag nu een offerte aan ervaar zelf de hoogwaardige kwaliteit van onze onderdelen.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

CNC draaien in Overijssel

Wij verspanen verschillende metalen door middel van CNC draaien. Met deze techniek bewerken we staal, ijzer, RVS of aluminium in een computergestuurde draaibank tot een eindproduct.

Dit proces gaat als volgt. We beginnen met het schrijven van een programma op basis van een gedetailleerd ontwerp. Vervolgens plaatsen we een metaal naar keuze in onze draaibank. Daarna gaat de computer aan de slag. Deze bepaalt de draaisnelheid van het basismateriaal en de positionering van de beitel op de X- en Z-as. Hierdoor kan de machine het metaal op een snelle en efficiënte manier verspanen tot een prachtig eindresultaat.

CNC frezen voor uw bedrijf

Naast CNC draaien zijn we ook gespecialiseerd in CNC frezen. Computergestuurd frezen is een snelle effectieve manier om uiterst complexe bewerking nauwkeurig uit te voeren. Tijdens vrezen wordt metaal verspaand door middel van een frees. De bewerkingen worden volledig aangestuurd door de computer voor een nauwkeurig resultaat.

Waar bij CNC draaien het basismetaal roteert, is dit bij CNC frezen niet het geval. Tijdens dit proces wordt een te bewerken metaal in de CNC freesmachine geplaatst, waarna een roterende frees het metaal van alle kanten bewerkt. De computer stuurt de frees en bepaalt de draaisnelheid. CNC frezen is een kostenefficiënte techniek om unieke onderdelen te produceren.

CNC metaalbewerking voor uw sector

Computergestuurd draaien en frezen stelt ons in staat om zeer nauwkeurig metaal te verspanen tot unieke machineonderdelen. Het is dan ook niet vreemd dat door ons geproduceerde onderdelen worden toegepast in veel verschillende sectoren in heel Nederland.

Zo produceren en bewerken wij onderdelen voor onder andere de hydrauliek, landbouwmechanisatie, truck- en trailerbouw en machinebouw. Daarnaast produceren wij ook verschillende onderdelen die worden toegepast binnen de medische sector. Staat uw sector hier niet tussen, maar bent u benieuwd naar hoe we u kunnen helpen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij denken in oplossingen en beantwoorden graag al uw vragen.

 

Onze kwaliteitsgarantie

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Wij streven er iedere dag naar om onze klanten volledig te ontzorgen in hun zoektocht naar kwalitatieve onderdelen voor al hun machines. Ons team bestaat uit gekwalificeerde medewerkers met uitgebreide ervaring op het gebied van CNC draaien en frezen in Overijssel. In ons machinepark in Hardenberg werken zij elke dag met de modernste machines en software. Samen doen we er alles aan om de kwaliteit te leveren die onze klanten van ons verwachten.

PPAP-methode

In ons machinepark in Hardenberg werken we volgens de PPAP-methode om keer op keer de kwaliteit van onze productieonderdelen te garanderen. De afkorting PPAP staat voor Production Part Approval Process.

Met deze methode plannen en controleren we elke stap tijdens het productieproces. Een ervaren supervisor houdt het volledige proces nauwkeurig in de gaten. Deze methode van werken stelt ons in staat om eventuele afwijkingen en risico's in het productieproces op tijd te traceren en corrigeren.

ISO-9001 certificering

Onze nauwkeurige en professionele manier van werken werd in 2001 beloond met de toekenning van het ISO-9001 certificaat. ISO-9001 wordt wereldwijd erkend als de norm op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Met ISO-9001 waarborgen wij de kwaliteit van ons productieproces en al onze eindproducten. In combinatie met de PPAP-methode garanderen wij onze klanten de kwaliteit die ze van een professioneel bedrijf op het gebied van CNC metaalbewerking mogen verwachten.

Meer weten over CNC draaien en frezen in Overijssel?

Wilt u voor uw bedrijf ook de kwaliteit van CNC draaien en frezen in Overijssel ervaren? Dan zijn wij de partner die u zoekt. Ons team van professionals staat klaar om u van dienst te zijn. Als gespecialiseerd CNC draaier en CNC frezer werken wij nauw samen met bedrijven uit onder andere Zwolle, Slagharen, Almelo en Hengelo.

Wij produceren hoogwaardige onderdelen voor al uw machines en toepassingen. Wilt u meer weten over CNC metaalbewerking of bent u benieuwd naar hoe we uw bedrijf verder kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn uw specialist op het gebied van CNC draaien en frezen.

Scroll naar boven