CNC draaien en frezen in Almelo

Wanneer u voor de productie of reparatie van een complexe machine op zoek bent naar een of meerdere onderdelen, dan wilt u dit uitbesteden aan een professioneel bedrijf. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw partner in CNC draaien en frezen in Almelo en omgeving. Wij vervaardigen kleine tot middelgrote onderdelen van staal, ijzer, RVS en aluminium, zowel als enkelstuks als in series. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek de nauwkeurigheid van CNC metaalbewerking in Almelo.

Bij ons staat de klant centraal

Sinds 1984 staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Iedere dag streven wij ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen in hun zoektocht naar het perfecte onderdeel voor hun machines. Onze deskundige medewerkers werken dagelijks met de modernste apparatuur in onze industrie om hoogwaardige eindproducten te produceren.

Doordat ons machinepark 24/7 beschikbaar is, kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten. Levertijden worden altijd overlegd met u als klant en wij hanteren korte doorlooptijden. Dit alles zonder de nauwkeurigheid en kwaliteit van het productieproces uit het oog te verliezen. Niet alleen denken wij in oplossingen, wij denken in mogelijkheden.

Nauwkeurig verspanen met CNC metaalbewerking in Almelo

Om unieke onderdelen van hoogwaardige kwaliteit te produceren, maken wij gebruik van CNC metaalbewerking. CNC staat voor Computer Numerical Control en houdt in dat het proces van metaal verspanen volledig computergestuurd wordt uitgevoerd. Waar metaal bewerken met de hand een intensief en tijdrovend proces is, kan een computergestuurde machine binnen een korte tijd uiterst complexe bewerkingen uitvoeren.

Daarnaast is het met CNC metaalbewerking mogelijk om meerdere onderdelen te vervaardigen die identiek zijn aan elkaar. Perfect voor seriematige productie van complexe onderdelen. Wij werken altijd vanuit een ontwerp. Dit kan een door u aangeleverd ontwerp zijn, maar ook een door onze medewerkers gemaakt ontwerp.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

CNC draaien voor het beste resultaat

Wij maken onderscheid tussen twee verschillende verspanende technieken binnen CNC metaalbewerking: CNC draaien en CNC frezen.

Bij CNC draaien wordt ijzer, staal, RVS of aluminium in een draaibank geplaatst. De draaibank roteert het basismateriaal rondom zijn eigen as. Een computergestuurde beitel voert vervolgens uiterst nauwkeurige bewerkingen aan het stuk metaal uit. Het meedraaien van het metaal zorgt ervoor dat de beitel alleen recht op de X- en Z-as hoeft te bewegen. De computer bepaalt op een exacte manier de draaisnelheid en de positie van de beitel.

Met CNC draaien wordt metaal op een snelle en efficiënte manier verspaand. Bent u op zoek naar een CNC draaier in Almelo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Complexe bewerkingen met CNC frezen

Naast CNC draaien zijn wij ook gespecialiseerd in CNC frezen. Deze verspanende techniek is bij uitstek geschikt voor het nauwkeurig uitvoeren van complexe ontwerpen. Voor CNC frezen plaatsen wij een stuk metaal, zoals ijzer, staal, RVS of aluminium in een freesmachine, waarna dit door een computergestuurde frees wordt bewerkt.

De frees beweegt zich volledig rondom het te bewerken materiaal. Zo kunnen verschillende nauwkeurige bewerkingen van alle kanten worden uitgevoerd. Met CNC frezen produceren wij hoogwaardige, unieke onderdelen. Zowel als enkelstuks als in series. Dit volledig computergestuurde proces wordt overzien door een ervaren CNC operator.

Onze onderdelen in uw sector

CNC draaien en frezen stelt ons in staat om op een uiterst nauwkeurige manier, zeer complexe onderdelen te produceren. Het is dan ook niet vreemd dat u onze producties in veel verschillende sectoren en toepassingen terugvindt.

Zo vervaardigen wij onderdelen voor de hydrauliek, machinebouw, landbouwmechanisatie, truck- en trailerbouw, maar ook voor de medische sector. Deze sectoren draaien elke dag op technisch ingewikkelde machines die vlekkeloos moeten lopen. Daarvoor zijn onderdelen van kwaliteit nodig. Die onderdelen vinden zij bij ons.

Staat uw sector hier niet tussen, maar bent u wel benieuwd hoe we uw bedrijf in Almelo van dienst kunnen zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We denken graag met u mee.

 

Kwaliteit en vakmanschap

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Al onze deskundige medewerkers werken met de modernste machines en technieken om hoogwaardige onderdelen te produceren. Om onze klanten de beste kwaliteit te leveren, hebben wij onze productieprocessen geoptimaliseerd. Zo kunnen wij volledig inspelen op de wensen van onze klanten. Wij zijn uw partner in CNC metaalbewerking in Almelo.

PPAP-methode

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen, werken we in ons machinepark volgens de PPAP-methode. PPAP staat voor Production Part Approval Process. Deze methode houdt in dat elke stap binnen het productieproces nauwkeurig wordt gepland en uitgevoerd.

Daarnaast wordt het hele proces overzien door een ervaren supervisor. Zo worden eventuele fouten of afwijkingen binnen het proces op tijd gevonden of voorkomen. Werken volgens de PPAP-methode resulteert in een product dat voldoet aan al uw eisen.

ISO-9001 Certificaat

Sinds onze oprichting in 1984, staat het leveren van topkwaliteit bij ons op de voorgrond. Onze nauwkeurige manier van werken volgens de hoogste kwaliteitseisen, werd in 2001 beloond met de ISO-9001 certificering. Dit certificaat wordt wereldwijd beschouwd als dé norm op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Zo laten wij aan onze klanten zien dat wij over de kennis en ervaring beschikken die nodig is om hun opdrachten tot een goed resultaat te brengen. Ervaar het zelf en vraag een offerte aan.

De Vries Metaal: uw partner in metaalbewerking

Wilt u voor uw bedrijf in Almelo of omgeving, waaronder Hardenberg, Hengelo of Zwolle, ook de kwaliteit van CNC metaalbewerking ervaren? Dan zijn wij de specialisten die u zoekt. Met bijna 30 jaar aan ervaring op het gebied van metaalbewerking, een team van deskundige medewerkers en de modernste machines, zijn wij dé experts voor het vervaardigen van unieke, kwalitatieve machineonderdelen in Overijssel.

Wij gebruiken CNC draaien en frezen om uiterst complexe ontwerpen nauwkeurig te realiseren. Bij ons staat de klant centraal en wij streven ernaar om u gedurende het gehele productieproces te ontzorgen. Wij werken met hoogwaardige metalen om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Wilt u ook dat wij een of meerdere onderdelen voor uw machines produceren? Vraag dan nu een offerte aan. Onze medewerkers staan voor u klaar. Kiest u voor ons, dan kiest u voor maatwerk.

Scroll naar boven