CNC draaien en frezen in Hardenberg

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen van hoogwaardige kwaliteit voor uw machines of eindproducten? Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kleine tot middelgrote onderdelen door middel van CNC metaalbewerking. Onze moderne machines draaien 24/7, waardoor wij flexibel en snel kunnen inspelen op al uw wensen. Met bijna 40 jaar aan ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van CNC metaalbewerking in Hardenberg. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bij ons staan kwaliteit en vakmanschap voorop

Bij ons staan vakmanschap en kwaliteit al sinds 1984 voorop. Door keer op keer te streven naar nauwkeurigere en efficiëntere manieren van metaalbewerking zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van CNC draaien en frezen in Hardenberg. Ons uitgebreide machinepark draait dag en nacht, waardoor wij flexibel op korte termijn aanvragen van onze klanten in behandeling kunnen nemen.

Al onze gespecialiseerd medewerkers werken vakkundig met als grootste prioriteit het leveren van kwaliteit en het ontzorgen van de klant. Bij ons kunt u terecht voor zowel enkelstuks als series. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

CNC draaien in Hardenberg voor een nauwkeurig resultaat

Men zegt weleens dat vroeger alles beter was. Daar zijn wij het niet mee eens. Met de hand aangedreven metaalbewerking is een intensief en tijdrovend proces dat dankzij de komst van steeds slimmer wordende computer software tot het verleden behoort.

Met Computer Numerical Control, kortweg CNC, wordt het proces van metaalbewerking volledig geautomatiseerd. Hierdoor wordt het productieproces sneller, nauwkeuriger en efficiënter. Op basis van uw wensen programmeren onze medewerkers het ontwerp, waarna de computergestuurde draaibank aan het werk gaat. Tijdens het bewerkingsproces bepaalt de computer de positie en draaisnelheid van het te bewerken proces. Zo kan de machine het materiaal zeer nauwkeurig en snel verspanen tot een eindproduct.

Dus bent u op zoek naar een CNC draaier in Hardenberg? Of wilt u meer weten over CNC draaien? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

Efficiënt metaal bewerken met CNC frezen in Hardenberg

Naast metaalbewerking door CNC draaien zijn wij ook gespecialiseerd in CNC frezen. Tijdens het proces van frezen wordt materiaal verwijderd door een frees, die roterende bewegingen maakt. Voor dit proces frezen wij diverse metalen, zoals ijzer, RVS, aluminium en staal.

Door computergestuurd te frezen wordt een anders tijdrovend en ingewikkeld proces volledig geautomatiseerd. Een computer freest sneller, nauwkeuriger en kostenefficiënter dan een mens. Natuurlijk wordt het volledige proces overzien door onze vakkundige medewerkers.

Met behulp van CNC frezen kunnen wij in een hoog tempo complexe onderdelen fabriceren. Als professioneel CNC bedrijf in Hardenberg verzorgen wij het gehele proces waardoor u wordt ontzorgd.

Kwaliteitscontrole

Wij werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde machines en hoogwaardige materialen zoals aluminium, staal en RVS. Ons deskundig en stabiel team waarborgt de kwaliteit van elk geproduceerd onderdeel, wat wordt bevestigd door onze ISO 9001-certificering. Door regelmatige steekproeven uit te voeren, garanderen wij de kwaliteit van onze producten.

Het productieproces begint met de ontwikkeling van technische tekeningen, die vervolgens verwerkt worden in ons ERP-systeem. Onze ervaren programmeurs stellen de machines zorgvuldig in met oog voor een maximale benutting van ons machinepark. Door regelmatig metingen uit te voeren, blijven we de kwaliteit van onze producten waarborgen. Zo leveren wij betrouwbare en hoogwaardige metaalproducten voor een grote verscheidenheid aan industrieën en sectoren.

Wij werken volgens de PPAP-methode

Elke dag streven wij naar efficiënt werken en het optimaliseren van onze processen. Daarom werken wij volgens de PPAP-methode (Production Part Approval Process). Deze methode stelt ons in staat om eventuele fouten en afwijkingen tijdens de productie te vinden of te voorkomen.

Door alle stappen binnen het proces nauwkeurig te plannen en uit te voeren, lukt het ons om op een kostenefficiënte manier een hoogwaardig eindproduct te leveren dat voldoet aan al uw wensen. Wij beschikken over de kennis, het materieel en het vakmanschap om u als klant volledig te ontzorgen.

Toepassing van CNC in diverse sectoren

Als professioneel bedrijf in Hardenberg hebben we de afgelopen jaren al voor verschillende sectoren hoogwaardige metalen onderdelen mogen produceren. Wij vervaardigen een breed scala aan onderdelen uit verschillende metalen. Zo bewerken wij door middel van CNC draaien en frezen ijzer, staal, aluminium en RVS.

U kunt onze onderdelen dan ook in veel machines en producten terugvinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan complexe en gespecialiseerde landbouwmachines, maar ook vrachtwagens, machinebouw en machines die op basis van hydrauliek werken. Als gespecialiseerd CNC bedrijf in Hardenberg kunnen wij voor vrijwel elke technische sector nauwkeurig en efficiënt onderdelen produceren.

 

Wilt u meer weten?

Wilt u ook de vele voordelen van CNC draaien en frezen ervaren voor uw bedrijf of onderneming in Hardenberg? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dé specialist op gebied van CNC metaalbewerking in Hardenberg en omstreken, waaronder in heel Overijssel, Slagharen, Hengelo, Almelo en Zwolle.

Onze gespecialiseerde en vakkundige medewerkers produceren snel en nauwkeurig een grote verscheidenheid aan onderdelen. Bij ons staat vakmanschap voorop en door efficiënt en oplossingsgericht te werken kunnen wij precies leveren wat u vraagt. Vraag nu een offerte aan en geniet binnenkort van de unieke kwaliteit van CNC metaalbewerking.

Scroll naar boven