CNC Draaien Staal

Bent u op zoek naar op maat gemaakte onderdelen voor uw machines of eindproducten? Ervaar dan de vele voordelen en mogelijkheden van CNC draaien van staal. Door middel van computergestuurde metaalbewerking produceren wij hoogwaardige stalen onderdelen, volledig afgestemd op uw wensen. Wij produceren zowel grote als kleine onderdelen voor verschillende sectoren. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee voor al uw draaiwerk.

De voordelen van staal CNC draaien bij De Vries Metaal

  • Staal nauwkeurig bewerken tot halffabrikaten
  • Een computergestuurd proces dat 24/7 doorloopt
  • Hoogwaardige productie van enkelstuks, kleine series en duizendtallen
  • Een kostenefficiënt proces
  • Precieze uitvoering van complexe bewerkingen

 

Unieke en hoogwaardige stalen onderdelen

Wij streven iedere dag naar de hoogste kwaliteit. Ons ervaren team werkt met de modernste machines voor de productie van complexe stalen onderdelen. Wanneer u voor uw machines en eindproducten kiest voor een onderdeel van staal, dan kiest u voor kwaliteit. Natuurlijk wilt u diezelfde kwaliteit terugzien in de vorming en toepassing van dit onderdeel. Laat daarom al uw stalen onderdelen produceren en bewerken door ons. Op basis van uw wensen en ontwerp vervaardigen wij door middel van CNC draaien de meest complexe, kwalitatieve onderdelen. Wij denken graag met u mee om zo het beste uit uw machines en eindproducten te halen.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Nauwkeurig staal bewerken met CNC draaien

CNC staat voor Computer Numerical Control en houdt in dat een proces als metaal verspanen volledig computergestuurd wordt uitgevoerd. Tijdens dit proces wordt een basismateriaal, zoals staal, in de CNC draaimachine. Vervolgens roteert het materiaal in de draaibank op hoge snelheid rondom zijn eigen as. De machine hoeft hierbij alleen recht op de X- en Z-as te bewegen om zo nauwkeurige bewerkingen toe te passen. De automatisering van het bewerkingsproces heeft als groot voordeel dat onderdelen binnen een korte tijd op een uiterst precieze manier worden vervaardigd. CNC draaiwerk van staal produceert unieke, hoogwaardige onderdelen. Onze machines draaien dag en nacht, waardoor wij als bedrijf snel kunnen inspelen op uw vraag.

Wij passen CNC draaien toe om verschillende materialen te bewerken. Naast staal draaien kunt u bij ons ook terecht voor CNC draaien van aluminium en CNC draaien van RVS.

Onze onderdelen in verschillende sectoren

De brede inzetbaarheid en hoge nauwkeurigheid van CNC draaien zorgt ervoor dat wij onderdelen en halffabricaten produceren voor een breed scala aan sectoren. Wij bewerken verschillende metalen, zoals staal, aluminium en RVS tot onderdelen voor complexe machines en voertuigen.

Zo vindt u door ons geproduceerde onderdelen geproduceerd onder andere zoals hydrauliek, landbouwmechanisatie, truck- en trailerbouw, machinebouw en medische toepassingen. Wilt u meer weten over CNC metaalbewerking, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder door actief met u mee te denken over een oplossing.

De Vries: kwaliteit door professionaliteit

Wij streven continu naar het leveren van kwaliteit en het ontzorgen van onze klanten. Wij werken met de modernste apparatuur op het gebied van CNC metaalbewerking om zo hoogwaardige onderdelen te leveren. Doordat ons machinepark 24/7 beschikbaar is, kunnen we flexibel inspelen op uw wensen. Zo houden we de productieprocessen zo kort mogelijk voor een doelgericht en kostenefficiënt resultaat.

U kunt bij ons terecht voor het draaien van staal voor zowel enkelstuks onderdelen, als kleine en grote series. Het volledige productieproces wordt overzien door onze vakkundige medewerkers. Onze nauwkeurige en professionele manier van werken wordt bevestigd door ons ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

 

Efficiënt CNC frezen

Voor het nauwkeurig CNC draaien van staal bent u bij ons aan het juiste adres, maar wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in staal CNC frezen? Tijdens het proces van CNC frezen wordt materiaal verwijderd door een kleine frees. Deze maakt roterende bewegingen langs het te bewerken materiaal. Een computer bepaalt de draaisnelheid, positionering en bewegingen van de frees op een uiterst precieze wijze. Net als met draaien kunnen wij met CNC frezen zeer complexe opdrachten op een nauwkeurige manier uitvoeren. Op deze manier produceren wij door beide technieken toe te passen, unieke onderdelen en halffabricaten die u nergens anders kunt krijgen.

De PPAP-methode

Voor een geoptimaliseerd productieproces werken we volgens de PPAP-Methode (Production Part Approval Process). Deze methode houdt in dat iedere stap en bewerking binnen het proces nauwkeurig wordt gepland, uitgevoerd en overzien door onze professionele medewerkers. Zo worden eventuele fouten of afwijkingen vooraf aan het CNC afdraaien van staal geïdentificeerd en op tijd hersteld.

Metaalbewerking sinds 1984

Bij ons kunt u al bijna 340 jaar terecht voor vakmanschap en kwaliteit. Wij zijn dé expert op metaalbewerking door middel van CNC frezen en draaien. Ons team van vakkundige en professionele medewerkers beschikt over de modernste machines en technieken om u van dienst te zijn. Wij werken met oog voor kwaliteit op een kostenefficiënte manier om zo het beste resultaat te behalen. Doordat ons machinepark dag en nacht beschikbaar is, kunnen wij snel inspelen op aanvragen van onze klanten. Heeft u nog geen concreet ontwerp? Geen enkel probleem! Wij denken graag met u mee om zo tot een passende oplossing te komen die voldoet aan uw wensen. U kunt bij ons terecht voor de bewerking van verschillende materialen en technieken. Wij voeren onder andere het CNC draaien van metaal uit op een vakkundige manier.

 

Wilt u meer weten?

Bent u op zoek naar een professioneel CNC draaier van staal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van CNC draaien en frezen, bewerken we verschillende materialen, zoals staal, aluminium en RVS tot unieke onderdelen van uitzonderlijke kwaliteit. Afhankelijk van uw wensen produceren wij op een kostenefficiënte manier onderdelen zowel als enkelstuks, maar ook in kleine en grote series. CNC metaalbewerking stelt ons in staat om complexe bewerkingen uit te voeren. Zo garanderen we dat wij het passende onderdeel voor al uw machines en halffabricaten kunnen produceren. Wij zijn uw partner in het CNC draaien van staal. Kies voor vakmanschap, kies voor ons.

Scroll naar boven